Grondpen 16mm

0,35 Inclusief BTW

Grondpen 16mm

0,35 Inclusief BTW

Ga je een druppelleiding leggen? Vergeet dan niet om deze grondpennen te bestellen. Deze pennen worden gebruikt om de druppelleiding in de grond vast te zetten, waardoor deze niet kan verschuiven. Doordat ze perfect om de leidingen passen, zal deze niet beschadigen.

Aangeraden wordt om elke halve meter een een grondpen te gebruiken.

Artikelnummer: 8717605030159 Categorieën: ,

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Grondpen 16mm

Met deze grondpen 16mm kan de druppelleiding goed vastgezet worden in de grond. Door de perfect passende ronde aansluiting zal de leiding niet beschadigen. Daarnaast kan de leiding bij het vastzetten netjes recht worden gelegd.

Door zijn ergonomische vorm is hij eenvoudig te gebruiken. De grondpen 16mm is gemaakt van polypropyleen, net als de koppelingen die wij gebruiken. Polypropyleen, ook wel PP genoemd, is een materiaal met een hoge slagvastheid en een hoog temperatuurbereik. Bovendien is het materiaal licht van gewicht en heeft het een hoge chemische bestendigheid. Voeg daar de uitstekende mechanische eigenschappen aan toe en polypropyleen is één van de meest veelzijdige kunststoffen.

Met het oog op milieuvriendelijkheid! Polypropyleen is de meest milieuvriendelijke kunststof! PP breekt niet af in de natuur en is 100% recyclebaar. Daarnaast neemt het geen bacteriën op.

 

Hoe gebruik ik een druppelleiding met grondpennen?

Je legt de compenserende druppelleiding in de border en legt deze in de juiste positie bij de wortels van de planten. Vervolgens prik je elke halve meter een grondpen, zodat de druppelleiding goed vast ligt en naar wens de planten van water voorziet. Vervolgens sluit je de druppelleiding aan op het gewenste beregeningssysteem.

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Grondpen 16mm” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.