Pop-up gazonsproeier Hunter PGP-ADJ 10cm

13,55 Inclusief BTW

Pop-up gazonsproeier Hunter PGP-ADJ 10cm

(1 klantbeoordeling)
5.00 out of 5 based on 1 customer rating

13,55 Inclusief BTW

Deze PGP-ADJ pop-up gazonsproeiers worden geleverd met verschillende rode sproeinozzles, waarmee de roterende straal ingesteld kan worden van 6.4 tot 15.8 meter.

Let op: deze sproeier heeft een ¾ “ binnendraad aansluiting aan de onderzijde.

Artikelnummer: 8717605028064 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Hoe werkt een pop-up gazonsproeier?

Deze Hunter PGP-ADJ pop-up sproeier werkt door het aangesloten systeem onder waterdruk te zetten. Door deze waterdruk zal de huls uit de stijgbuis komen en zo het ingestelde gebiedt sproeien. De sproeier kan worden afgesteld door middel van een Hunter instelsleutel. Het afstellen van deze sproeiers is nog nooit zo eenvoudig geweest. Deze sproeiers wordt voornamelijk gebruikt in gazons of grotere borders.

 

Wat kenmerkt de pop-up gazonsproeier Hunter PGP-ADJ 10 cm?

Door middel van het speciale ‘lek-systeem’ kan er geen zand tussen het huis en de stijgbuis van de sproeier terechtkomen. Tijdens het stijgen en zakken spoelt er water langs de huls, waardoor zand geen kans krijgt om hiertussen te komen.

 

Specificaties van deze pop-up gazonsproeier?

De PGP-ADJ sproeier heeft een sproeiradius van 6.4 tot 15.8 meter. De aangeraden druk ligt tussen 1.7 tot 4.5 bar. De sproeicirkel is instelbaar van 40°C tot 360°C.

  • Eenvoudig in te stellen
  • Kwalitatief hoogwaardige sproeier
  • Ideaal voor het beregening van gazons en grotere borders met lage beplanting
  • Aansluiting ¾ “ binnendraad

Er worden 12 verschillende rode sproeinozzles bij deze sproeier geleverd, waarmee de roterende straal ingesteld kan worden. Daarnaast zijn er ook blauwe nozzles verkrijgbaar welke, door middel van een hogere druk, sproeien tot 14 meter. Om deze sproeier zo veelzijdig mogelijk te maken heeft Hunter ook ‘low-angle’ nozzles ontworpen. Deze grijze nozzles zorgen voor een lagere sproeihoek en sproeit hierdoor minder ver (minimaal 6.4 meter).

Weten hoe de de sproeihoek kan worden gesteld of hoe de nozzles vervangen moeten worden? Bekijk hier onze handige handleiding.

Voor een eenvoudige instelling van deze Hunter PGP-ADJ pop-up sproeiers hebben wij hieronder een korte video toegevoegd.

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Merk

Hunter

Sproeibereik

10-15m

Pop-up hoogte

10cm

Doel beregening

Gazon

Draadsoort

Binnendraad

1 beoordeling voor Pop-up gazonsproeier Hunter PGP-ADJ 10cm

  1. Bouwens

    Met dank aan Mijn tuinberegening,

    Fijn dat er mee word gedacht vanuit Mijn tuinberegening.

Een beoordeling toevoegen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.