Drukschakelaar BRIO-2020

124,33 Inclusief BTW

Drukschakelaar BRIO-2020

124,33 Inclusief BTW

Deze drukschakelaar is gemakkelijk te bevestigen op een zelfaanzuigende pomp en zorgt voor een gelijke waterdruk. Hierdoor ontstaat er een perfect gelijkmatig sproeibeeld.

Artikelnummer: 370013 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Brio 2020 drukschakelaar automatisch

BRIO 2020 is een drukschakelaar voor elektrische pompbesturing van 230 Volt uitgevoerd met droogloopbeveiliging. Vernieuwd design ten opzichte van zijn voorganger. De drukschakelaar heeft een automatische reset van 10 intervals in verschillende tijdsintervallen. De drukschakelaar is bekabeld en inclusief manometer, kabel en schuko stekker.

De BRIO 2020 automatiseert de start- en stopbewerkingen van enkelfasige elektrische pompen tot 2 bar. De BRIO 2020 vervangt volledig de traditionele opstelling van het watersysteem bestaande uit een drukschakelaar en een druktank Het start de elektrische pomp na een drukverlaging (opening van de kranen) en stopt deze wanneer de vloeistofstroom onderbreekt bij het maximale drukniveau van de elektrische pomp (sluiten van de kranen). Het beschermt tegen drooglopen.

De startdruk is instelbaar tijdens de installatie. Aansluiting: 2 x 1″ buitendraad Installatie in elke positie, zowel verticaal als horizontaal (afhankelijk van de stroomrichting) Eenvoudig vervangbare elektronische printplaat De drukschakelaar mag niet in putten of afgesloten behuizingen worden geïnstalleerd, waar waarschijnlijk zware condensatie vorming is. Zowel de Brio 2020 als de pomp zelf moeten tijdens het gebruik worden beschermd tegen bevriezing.

Extra informatie

Draadsoort

Buitendraad

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Drukschakelaar BRIO-2020” te beoordelen

X