Sensoren

Je bestaande systeem uitbreiden met onze sensoren? Dat kan!

Hunter beschikt over veel verschillende sensoren die op bijna al hun controllers worden aangesloten. Dit kunnen regensensoren, bodenvochtigheidssensoren, vorstsensoren of zelfs solar sensoren zijn. Daarnaast heeft ook Rainbird bodemvochtigheidssensor en regen/vorstsensoren die bijna alle RainBird controllers beter laten uitkomen. Bovendien zijn de sensoren een goede waterbesparende toevoeging op een systeem. Je pauzeert je beregening met een regencensor. Idem dito bij vorst. Daarnaast haalt hij zijn gegevens uit het lokale weerstation en is zo heel accuraat.

Extra sensoren en flowmeters

Bovendien worden ook de flowmeters toegepast op systemen. Je kunt de waterdruk meten in de leidingen met de flowmeters. Wanneer je deze op de leidingen bij de magneetklep plaatst kan deze meter een lek of verstopte filter detecteren.

Wil je een flowmeter laten installeren, maar heb geen netstroom aanwezig? Geen probleem! Je kan de flowmeter ook plaatsen via een draadloze verbinding. Dit gebeurd door middel van een ‘zender’ en ‘ontvanger’.

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Deel dit berichtX