Waterpomp

Een waterpomp nodig? Deze vind je uiteraard bij Mijn-Tuinberegening. Wij hebben een ruim assortiment waterpompen in huis, die meer dan geschikt zijn voor jouw tuinberegening. Denk daarbij aan druk/frequentieregelaars, terugslagkleppen, bronpompen en zandfilters.
Een beregeningspomp wordt veelal ingezet om een tuin te besproeien. Het te gebruiken water kan van alles zijn; van leidingwater tot grondwater en van vijverwater tot slootwater. Wij hebben de beschikking over zelfaanzuigende pompen en hydrofoorsets. Een pomp is enkel nodig voor grondwater, slootwater en de vijver. Het is dus niet geschikt voor kraanwater.
Als groenexpert hebben we diverse waterpomp-modellen op voorraad. Naast waterpompen, vind je nog veel meer tuinbenodigdheden die jouw buitenruime gezond en groen houden. Informeer naar de mogelijkheden.

Een waterpomp bestellen bij de specialist

LEO waterpompEen waterpomp is een pomp die ervoor zorgt dat jouw tuin of weiland, ook als het langere tijd droog is, voldoende water krijgt. Dat is geen overbodige luxe in Nederland. Het klimaat hier is namelijk onberekenbaar. Zo kan het in Nederland weken achter elkaar regenen, met extreme wateroverlast tot gevolg, maar kan ook droogte wekenlang aanhouden, met extreme dorheid tot gevolg.
Omdat het Nederlandse klimaat lastig in te schatten is, is het belangrijk dat er mogelijkheden zijn om een gebrek aan water op te vullen. Een goede beregeningspomp is daarom onmisbaar voor jouw beregeningsinstallatie. De grotere beregeningspompen kunnen op professionele beregeningsinstallaties worden aangesloten en zijn daarom uitermate geschikt voor de landbouw. Mijn-Tuinberegening heeft een groot aanbod aan waterpompen. Bekijk het hier.

Jouw voordelen bij Mijn-Tuinberegening

Bij Mijn-Tuinberegening ben je verzekerd van een weelderige tuin. Dit zijn jouw voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Betrouwbaar advies
  • Alles onder één dak
  • Kwaliteit tegen concurrerende prijzen
  • Sproeiers met groot bereik

Ik koop mijn waterpomp bij Mijn-Tuinberegening.nl

De beste waterpompen voor jouw tuinberegening bestel je uiteraard bij de specialist. Met onze jarenlange ervaring hebben wij enkel hoogwaardige producten in ons assortiment. Mijn-Tuinberegening ontwerpt, legt aan, onderhoudt en herstelt al vele jaren tuinberegeningssystemen. Onze materialen, waaronder de waterpompen, zijn van hoge kwaliteit. Naast pompen, hebben wij ook koppelingen, sproeiers, leidingen en complete sets te koop.

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.