Smartphone besturing

Besturing via smartphone

Besturing via Smartphone

Terwijl we 5 jaar geleden een geautomatiseerd beregeningssysteem als particulier nog onwerkelijk vonden, is het tegenwoordig heel gewoon. De mogelijkheid om een systeem aan te besturen via jouw smartphone is heel normaal. Gelukkig is dit op zo’n manier ontworpen dat vrijwel iedereen dit eenvoudig kan installeren.

 

Wifi of Wifi-Ready controllers

Bijna al onze beregeningscontrollers zijn voorzien van Wifi of zijn ‘Wifi-ready’. Wifi-ready houdt in dat de controller is voorbereid op deze mogelijkheid en door een extern apparaat op Wifi kan functioneren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Rainbird RZX serie en de LNK Wifi module. Deze combinatie zorgt er gezamenlijk voor dat hij contact kan maken met jouw smartphone. Het is simpelweg een kwestie van de App downloaden, installeren en koppelen aan je controller.

 

Besturing via Bluetooth

De besturing via Wifi is bekend, maar tegenwoordig komen er steeds meer opties voor het besturen via bluetooth. De bluetooth mogelijkheden zijn eenvoudig en worden voornamelijk gebruikt bij kraancomputers. Ook de LNK2 module van Rainbird heeft deze optie. Wanneer je dicht bij deze controller staat kan er via de app gestart, gestopt en aanpassingen gedaan worden.

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Deel dit berichtX