Hunter Eco Logic – 6 stations

76,97 Inclusief BTW

Hunter Eco Logic – 6 stations

76,97 Inclusief BTW

Hunter Eco Logic – 601i indoor is een zeer eenvoudige beregeningscomputer voor kleine tuinen. 3 programma’s en 4 starttijden.

Artikelnummer: 8717605081052 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Hunter Eco Logic – 6 stations is een eenvoudige beregeningscomputer en zeer geschikt voor het beregenen van kleine tuinen. Bovendien zijn er 3 programma’s, welke met 4 starttijden is in te stellen. Daarnaast bedraagt de maximale looptijd van de programma’s 4 uur. Ook het waterbudget (seasonal adjustment) is instelbaar van 10 tot 150% en bij eventuele stroomuitval blijven de programmagegevens behouden. Deze sproeicomputer is een indoor variant, dit houdt in dat u deze enkel binnen kan ophangen (niet geschikt voor buiten/regenbestendig). Daarnaast ontvangt u standaard 2 jaar garantie vanuit de fabrikant.

 

Jonge planten en bomen hebben een passende toevoer van water en zuurstof nodig om te overleven. Ten eerste stimuleert dit de wortelgroei om dieper te groeier in plaats van oppervlakkig. Ten tweede zorgt de dieptegroei voor stevigere wortels die met hun volledige capaciteit groeien tot gezonde platen en bomen. De Eco-logic voorziet uw beplanting van een eenvoudig sproeisysteem met 3 verschillende beregeningsprogramma’s op 4 verschillende starttijden.

 

Deze beregeningscomputer heeft 6 stations, waarbij je aparte zones kunt creëren en ieder een aparte aansturing krijgt. Hierdoor wordt er effectiever beregend.

 

  • 6 stations (ook verkrijgbaar in 4 stations).
  • Maximaal 4 starttijden per programma.
  • De computer is voorzien van 3 beregeningsprogramma’s (A, B, C, met elk 4 starttijden).
  • De maximale looptijd van de programma’s bedraagt 4 uur.
  • De sproeitijden zijn seizoensgebonden instelbaar van 10% tot 150%.
  • Alleen voor binnen gebruik.
  • 2 jaar garantie.

 

Handleiding Hunter Eco Logic – 6 stations: Handleiding Hunter-eco-logic

 

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hunter Eco Logic – 6 stations” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.