Hunter Hydrawise WIFI – 6 stations

371,36 Inclusief BTW

Hunter Hydrawise WIFI – 6 stations

(2 klantbeoordelingen)
5.00 out of 5 based on 1 customer rating

371,36 Inclusief BTW

Deze sproeicomputer is via WiFi aan te sturen door jouw tablet, smartphone of webbrowser. Daarnaast wordt er door de ‘slimme beregening’ de lokale weerberichten automatisch ingelezen, zodat er precies op het goede moment gesproeid wordt.

Artikelnummer: 8720026088999 Categorieën: ,

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

TeVoordelen van de Hunter Hydrawise WIFI – 6 stations:

Met de Hunter Hydrawise WIFI computer – 6 stations heb je nooit meer zorgen of jouw sproeicomputer wel aanstaat of goed is ingesteld. Overal waar je een internetverbinding hebt kun je dit controleren en aanpassen. Daarnaast kan de aanwezige software de ingestelde sproeiprogramma’s pauzeren of vervroegen op basis van het weer. De meeste gebruikers profiteren van deze instelling, omdat het water bespaart.

Deze computer is dus een ideale oplossing! Niet alleen voor thuis, maar ook bij een vakantiewoning! Indien het instellen niet mocht lukken of je daar geen tijd voor hebt, kunnen wij dit ook verzorgen van afstand.

 

Enkele belangrijke eigenschappen van de Hunter Hydrawise WIFI – 6 stations zijn:

 • Volledig grafisch Touch screen met LED-verlichting
 • Ingebouwde WiFi voor snelle installatie, geen IP adres nodig
 • Slimme beregening gebaseerd op lokale weerberichten d.m.v. Predictive Watering programma
 • Optionele flowmeter voor automatische meldingen bij kapotte leidingen of sproeiers + monitoren van het waterverbruik
 • Thuis of op kantoor uw beregeningssysteem controleren met een smartphone
 • Online opslaan van irrigatie- en landschap plattegronden
 • Uit te breiden naar 24 of 36 stations
 • Ontvang alert en los alle problemen op via de app
 • Eenvoudig in te stellen
 • De mogelijkheden zijn onbeperkt
 • Deze computer is ook leverbaar in outdoor behuizing

 

Hunter heeft in 2020 en 2021 verschillende updates gemaakt in de Hydrawise software.

 • Als eerste is er een ‘Suspension by date’ toegevoegd; De sproeidatum kan worden uitgesteld voor bijvoorbeeld een tuinfeestje.
 • Daarnaast kan hij een ‘Sensor activity alert’ geven; wanneer een toegevoegde sensor automatisch wordt geactiveerd wordt dit weergegeven in de app.
 • Ook is er een ‘Water history en forecast report’ toegevoegd; zo kan je precies zien waar het water in de tuin wordt gebruikt.
 • Tot slot is er ook een ‘Grow-in program’ toegevoegd; deze tool zorgt ervoor dat er flexibele start- en einddatums ingepland kunnen worden, zodat je nieuwe beplanting voorzien wordt van voldoende water.

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Merk

Hunter

Doel beregening

Beplanting, Gazon

2 beoordelingen voor Hunter Hydrawise WIFI – 6 stations

 1. Jack van ooij

  Wij hebben een vakantiehuis in Spanje. Hier hebben we de hydrawise computer van Mijn Tuinberegening geïnstalleerd. De computer past zelf het programma aan, aan de weersverwachting. Hierdoor hebben wij geen zorgen dat onze tuin verdroogd. Helemaal handig is dat wij alles vanuit nederland vanaf onze telefoon in de gaten kunnen houden. Mijn Tuinberegening heeft alles voor ons op afstand ingesteld, dit was met 10 minuten klaar. Echt een goede computer!

 2. J.W.B Oosterink

  Wij hebben deze computer nu bijna 2 jaar hangen. Wij sproeien met kraanwater, door deze computer besparen wij gemiddeld 50% water per jaar.

Een beoordeling toevoegen

X