LEO AJM110 zelf aanzuigende jetpomp

434,77 Inclusief BTW

LEO AJM110 zelf aanzuigende jetpomp

434,77 Inclusief BTW

Deze zelf aanzuigende pomp van LEO is met een capaciteit van 6 m³/h uiterst geschikt voor het beregenen van de tuin. Met zijn F-klasse isolatie is hij stil en zeer capabel om water vanuit een put omhoog te pompen. Deze pomp heeft een persaansluiting van 1″ binnendraad en een aanzuigaansluiting van 11/4″ binnendraad.

Om de levensduur van de pomp te verlengen en het gebruiksgemak van de pomp te vergroten, raden wij aan om gebruik te maken van een LEO presscontrol. De LEO presscontrol is eenvoudig te bestellen in onze webshop en vind je hier.

Benieuwd naar de andere technische specificaties? Hieronder vind je alle eigenschappen van deze pomp.

Artikelnummer: 991230 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Deze LEO AJM110 zelf aanzuigende jetpomp heeft een capaciteit van maximaal 6m³/uur en is 57.2(L) x 22.5(B) x 25.9(H) cm groot. Daarnaast wordt het geleverd met een 230V aansluitkabel. De persaansluiting van van deze pomp is 1″ binnendraad en de aanzuigaansluiting 11/4″ binnendraad. De pomp is geschikt voor een vloeistof temperatuur tot 40 °C.  40 °C en heeft een maximale aanzuighoogte van 9 meter.

Omdat deze pomp geen geïnfiltreerde filter of standaard droogloop beveiliging heeft, adviseren wij deze uit te breiden met de LEO presscontrol.

Deze pomp is behandeld met een anti-roest middel in het gietijzeren pomphuis, is direct leverbaar en wordt met standaard 2 jaar fabrieksgarantie geleverd.

Meer informatie over de LEO AJM110 zelf aanzuigende gietijzeren jetpomp? Bekijk de uitgebreide informatie van de LEO AJM110 of neem contact met ons op.

Waarom raden wij aan deze pomp uit te bereiden met de LEO presscontrol?

De LEO presscontrol is een volledig geautomatiseerde in- en uitschakeling van de pomp. Daarnaast is het een beveiliging tegen het drooglopen van het systeem. Als er water door de pomp stroomt (er een kraan op gezet wordt) schakelt de presscontrol de pomp in. Zodra er geen water meer door de presscontrol stroomt (bij een gesloten kraan of drooglopen) schakelt de pomp direct uit. Deze droogloop beveiliging is geschikt voor centrifugaalpompen (met een maximaal stroomverbruik van 10 ampère) en kan ook gebruikt worden op de complete LEO AJM serie.

Meer weten over de LEO presscontrol of meteen mee bestellen? Je vind het product hier.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Merk

LEO

Capp. M3/uur

0,6 – 6,0

Opvoerhoogte in meters

55 – 23

Motor

1,1 kW

Materiaal

Gietijzer

Gewicht

24.5

Voltage

230 Volt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LEO AJM110 zelf aanzuigende jetpomp” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.