Knie 16×16 mm PP

2,90 Inclusief BTW

Knie 16×16 mm PP

2,90 Inclusief BTW

Het is altijd belangrijk dat je de juiste koppeling voor jouw tuinberegening gebruikt. Daarom hebben wij verschillende koppelingen op maat. Deze connector is uitermate geschikt om scherpe bochten in jouw druppelleiding te maken.

Artikelnummer: 8717605014142 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Knie 16×16 mm

Het is altijd belangrijk dat je de juiste koppeling voor jouw tuinberegening gebruikt. Er staat immers altijd druk op de waterleiding. Daarom hebben wij koppelingen op maat. Ook deze koppeling is leverbaar in verschillende maten, dit betreft de knie 16×16 mm PP. Daarnaast is de koppeling gemaakt van polypropyleen. Het huis en ook de moer zijn zwart.

Enkele voordelen van de Knie 16×16 mm PP zijn:

  • De koppeling is eenvoudig te installeren
  • Het is een professioneel product
  • Het product heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Het product is onderhoudsvrij

 

Wat is polypropyleen?

Polypropyleen, ook wel PP genoemd, is een materiaal met een hoge slagvastheid en een hoog temperatuurbereik. Bovendien is het materiaal licht van gewicht en heeft het een hoge chemische bestendigheid. Voeg daar de uitstekende mechanische eigenschappen aan toe en polypropyleen is één van de meest veelzijdige kunststoffen.

Met het oog op milieuvriendelijkheid! Polypropyleen is de meest milieuvriendelijke kunststof! PP breekt niet af in de natuur en is 100% recyclebaar. Daarnaast neemt het geen bacteriën op.

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Knie 16×16 mm PP” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.