Eindkap 25

Oorspronkelijke prijs was: €5,68.Huidige prijs is: €3,05. Inclusief BTW

Aanbieding!

Eindkap 25

Oorspronkelijke prijs was: €5,68.Huidige prijs is: €3,05. Inclusief BTW

Het is altijd belangrijk dat je de juiste koppeling voor jouw tuinberegening gebruikt. Er staat immers altijd druk op de waterleiding. Daarom hebben wij eindkappen op maat. Deze eindkamp is leverbaar voor een uiteinde van 25 mm. Met deze eindkap kun je het einde van de tyleenslang afdoppen. De eindkap is gemaakt van Polypropyleen. Het huis is in de kleur zwart en de moer in het blauw of groen. Dit product is los te bestellen, maar uiteraard ook in een complete set.

Artikelnummer: 8717605012520 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Eindkap 25

Gebruik altijd de juiste koppeling voor jouw tuinberegening. Wij hebben onder andere eindkappen op maat. Deze eindkap 25 is leverbaar voor een uiteinde van 25 millimeter. Door middel van deze eindkap kun je het einde van de tyleenslang afdoppen. De eindkap is gemaakt van Polypropyleen. Het huis is zwart en de moer is blauw van kleur.

Wij geven een geruime garantie van 1 jaar. Daarnaast hanteren wij een snelle levertijd van 2 tot 3 dagen. Wil je meer weten over dit product? Bel of mail ons dan, wij helpen je graag.

Enkele voordelen van de eindkap zijn:

  • Eenvoudig te installeren.
  • Professioneel product.
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding.
  • Onderhoudsvrij.

Waar wordt een eindkap voor gebruikt?

Stel je voor, je wilt een beregeningssysteem aanleggen, maar wilt dit in etappes doen. Je wilt eerst de achtertuin doen en misschien volgend jaar de voortuin, maar geen compleet nieuw verdeelblok en alle bijkomende materialen opnieuw moeten kopen wanneer je toe bent aan de volgende stap. Logisch toch?! Daarom plan je in het voren. Je rekent uit hoeveel extra groepen je verwacht nodig  te hebben en besteld het verdeelblok met extra groepen. Deze extra groepen kunnen afgedopt worden met een eindkap.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Merk

Cepex

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eindkap 25” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.