Koppeling 32×3/4″ binnendraad

Oorspronkelijke prijs was: €3,94.Huidige prijs is: €2,83. Inclusief BTW

Aanbieding!

Koppeling 32×3/4″ binnendraad

Oorspronkelijke prijs was: €3,94.Huidige prijs is: €2,83. Inclusief BTW

Gebruik de juiste koppelingen voor jouw tuinberegening. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Artikelnummer: 8435102001129 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Koppeling 32×3/4″ binnendraad

Het is belangrijk om altijd de juiste koppeling voor jouw tuinberegening te gebruiken. Er staat immers altijd druk op de waterleiding. Daarom hebben wij koppelingen op maat.

Deze koppeling is leverbaar in de maat: 32×3/4″ met binnendraad, maar wij hebben ook andere maten in ons assortiment. Ze zijn gemaakt van polypropyleen. Het huis is zwart en de moer is blauw van kleur.

Enkele voordelen zijn:

  • De koppeling is eenvoudig te installeren.
  • Het is een professioneel product.
  • Het product heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
  • Het product is onderhoudsvrij.

 

Waar wordt dit product voor gebruikt?

Om een sproeier te plaatsen zijn er een aantal verschillende materialen nodig. Vanuit het verdeelblok gaat men met een tyleenslang/tyleenleiding de grond in (ongeveer 50 cm diep) en gaat naar de plek waar de sproeier gewenst is. Hier wordt de tyleenleiding/tyleenslang onderbroken d.m.v. een t-stuk. Let op: 1 uitgang van dit t-stuk moet een binnendraad aansluiting hebben, zodat hier een swingjoint bovenop geplaatst kan worden. Bovenop de swingjoint plaatst men vervolgens de gewenste sproeier. De swingjoint zorgt voor flexibiliteit in de hoogte van de sproeier.

Vervolgens gaat men verder naar het volgende sproeipunt. Afhankelijk van het aantal sproeiers op de desbetreffende sproeigroep gebruik je nogmaals een t-stuk met binnendraad. De laatste sproeier op een sproeigroep wordt geplaatst met een knie met binnendraad, opvolgend met een swingjoint en vervolgens de sproeier. Let op; dit is uiteraard niet nodig wanneer er gebruik gemaakt wordt van een lus leiding (doorlopende cirkel).

Uiteraard is het mogelijk om meerdere stukken tyleenleiding aan elkaar te verbinden. Dit kan gemaakt worden met een koppeling.

Heb je vragen over onze producten of graag advies ontvangen over de juiste afmeting? Neem dan contact met ons op. Wil je graag een vrijblijvend sproeiplan aanvragen dan kan dit ook. Wij berekenen de capaciteit van het water met de juiste hoeveelheid sproeiers per sproeigroep uit.

Extra informatie

Draadsoort

Binnendraad

Merk

Cepex

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koppeling 32×3/4″ binnendraad” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.