Soknippel PP 3/4 x 1″ (bui x bi)

4,79 Inclusief BTW

Soknippel PP 3/4 x 1″ (bui x bi)

4,79 Inclusief BTW

Deze Soknippel PP 3/4 x 1″ (bui x bi) wordt gebruikt om de diameter van de sproeiaansluiting te kunnen aanpassen.

Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Deze soknippel PP 3/4 x 1″ (bui x bi) is van het merk Irritec en is uitgevoerd in de kleur ‘zwart’. Deze nippel is uitgevoerd in het type 625 en heeft bovendien een buitendraad x binnendraad aansluiting. Daarnaast is dit model uitgevoerd in polypropyleen.

Wat is polypropyleen?

Polypropyleen is een thermoplastisch polymeer dat een zeer wijde toepassing kent. Polypropeen staat ook bekend onder de oudere benaming Polypropyleen. Deze laatste naam is nog steeds de meest courante benaming bij producenten en verbruikers van deze kunststof. Het een materiaal soort met een hoge slagvastheid en een hoog temperatuurbereik. Bovendien is het materiaal licht van gewicht en heeft het een hoge chemische bestendigheid. Voeg daar de uitstekende mechanische eigenschappen aan toe en polypropyleen (ook wel bekend als PP) is een van de meest voorziene kunststoffen.

Waarom gebruiken wij polypropyleen?

Polypropyleen, ook wel PP genoemd, is de meest milieuvriendelijke kunststof! Het is niet-afbreekbaar en is 100% recyclebaar.

Daarnaast blijft polypropyleen drijven op water. Een belangrijke eigenschap en 1 van de redenen waarom een groot gedeelte van onze koppelingen van PP zijn gemaakt. Wanneer uw producten licht moeten zijn of op water moeten drijven dan heeft PP zeker de voorkeur. Wij werken ook met polypropyleen, omdat het bestand is tegen bacteriegroei.

Waar wordt deze soknippel PP voor gebruikt?

Deze soknippel wordt gebruikt om de diameter aansluiting aan te passen bij de sproeiaansluiting.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.