Nippel PP 3/4″ buitendraad

2,50 Inclusief BTW

Nippel PP 3/4″ buitendraad

2,50 Inclusief BTW

Deze nippel PP 3/4″ buitendraad wordt gebruikt om de diameter van de sproeiaansluiting te kunnen aanpassen.

Artikelnummer: 809300-1 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Nippel PP 3/4″ buitendraad

Deze nippel PP 3/4″ buitendraad is van het merk Irritec en is uitgevoerd in de kleur ‘zwart’. Deze nippel is uitgevoerd in het type 625 en heeft bovendien een buitendraad aansluiting. Daarnaast is dit model uitgevoerd in polypropyleen.

Wat is polypropyleen?

Polypropyleen is een thermoplastisch polymeer dat een zeer wijde toepassing kent. Het een materiaal soort met een hoge slagvastheid en een hoog temperatuurbereik. Bovendien is het materiaal licht van gewicht en heeft het een hoge chemische bestendigheid. Voeg daar de uitstekende mechanische eigenschappen aan toe en polypropyleen (ook wel bekend als PP) is een van de meest voorziene kunststoffen.

Waarom gebruiken wij polypropyleen?

Polypropyleen, ook wel PP genoemd, is de meest milieuvriendelijke kunststof! Het is niet-afbreekbaar en is 100% recyclebaar. Wij werken ook met polypropyleen, omdat het bestand is tegen bacteriegroei.

 

Waar wordt deze nippel PP 3/4″ buitendraad voor gebruikt?

Deze nippel wordt gebruikt om de diameter aansluiting aan te passen bij de sproeiaansluiting.

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nippel PP 3/4″ buitendraad” te beoordelen

X