Verdeelblok 1 ingang+3 uitgang compact

60,00 Inclusief BTW

Verdeelblok 1 ingang+3 uitgang compact

60,00 Inclusief BTW

Plaats dit compacte verdeelblok eenvoudig aan een muur of in een put. Je kunt hier bijvoorbeeld elektrische kleppen, een tyleenkoppeling of een kogelkraan op aansluiten.

Artikelnummer: 180001 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Verdeelblok 1 ingang+3 uitgang

Een verdeelblok is een voor-gemonteerd hulpstuk waar (onder andere) elektrische kleppen op aangesloten kan worden. Dit verdeelblok is eenvoudig aan een muur te bevestigen of in een put te plaatsen. Door de compacte uitvoering is er weinig ruimte nodig.

De in- en uitgangen hebben een 1″ buitendraad aansluiting en zijn aan te sluiten op tyleenkoppelingen. Dit verdeelblok verdeelt het waterleidingsysteem onder in drie groepen.

Voordelen van dit verdeelblok 1 ingang+3 uitgang zijn:

  • Dit verdeelblok is eenvoudig tegen een wand te plaatsen
  • Door dit compacte model is er minder ruimte nodig voor de installatie

 

Waar wordt een verdeelblok voor gebruikt?

De verdeler zorgt ervoor dat er water vanuit de ingang naar de desbetreffende uitgang stroomt. Dit kan bijvoorbeeld zijn; vanaf de pomp, via het verdeelblok naar de sproeigroep. Door gebruik te maken van een verdeelblok i.c.m. een magneetklep (automatisch systeem) kan uw beregeningssysteem door middel van een sproeicomputer worden aangestuurd. Zo kan u genieten van een goede beregende tuin, zonder de tuin fysiek water te moeten geven.

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonsich contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

 

LET OP: Wij maken dit verdeelblok zelf uit stevig PVC materiaal. Mocht u een ander formaat nodig hebben dan hetgeen wat wij standaard op online aanbieden, neem dan contact met ons op.

Extra informatie

Draadsoort

Binnendraad

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verdeelblok 1 ingang+3 uitgang compact” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.