Hunter MP3500 rotator (9,4 tot 10,7 meter bereik)

15,99 Inclusief BTW

Hunter MP3500 rotator (9,4 tot 10,7 meter bereik)

15,99 Inclusief BTW

Zoek je een MP rotator met een groter sproeibereik? Dan is de MP3500 rotator de juiste keuze. Met een sproeibereik van minimaal 9.4 tot maximaal 10.7 meter kunnen ook de grotere oppervlakte optimaal beregend worden.

Het afstellen van een sproeier was nog nooit zo makkelijk! Door aan de sproeidop te draaien kan je eenvoudig de sproeihoek instellen. Wil je verschillende types MP-Rotators gebruiken in dezelfde groep? Dat is geen enkel probleem!

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Hunter MP3500 rotator met sproeihoek 90-210 graden (9,4 tot 10,7 meter bereik)

De Hunter MP3500 rotator met een sproeihoek van 90-210 graden is het nieuwste model sproeidop! Deze dop produceert kleine straaltjes waardoor hij kan sproeien bij wind. Doordat de straaltjes allemaal een verschillende afstand hebben ontstaat er een perfect sproeibeeld. Na jaren lang ontwikkelen is hij dan eindelijk op de markt. Deze sproeidop past op alle pop-up border sproeiers. De

De MP-Rotator is verkrijgbaar in verschillende sproeibreedtes. Liever een kleiner bereik? Bekijk hier ons aanbod.

Voordelen van de Hunter MP3500 rotator  sproeihoek 90-210 graden:

  • het sproeibereik is makkelijk in te stellen
  • het product is windresistent, jouw ramen worden dus niet meer nat van de nevel
  • het is eenvoudig te monteren
  • het product is druk compenserend
  • met een bereik van 9.4 tot 10.7 meter geschikt voor grotere oppervlaktes

Kortom, het is de ideale sproeidop!

Waarom kiezen voor MP rotators?

De standaard Hunter MP rotators beschikken over de laagste druk verhouding in de beregeningsindustrie. Dit houdt in dat er meer sproeiers op 1 groep kunnen, wat vervolgens resulteert in minder materiaal qua leiding, koppelingen, groepen, kleppen, etc. Daarnaast is het systeem sneller en eenvoudiger aan te leggen. Bovendien is deze sproeier zeer eenvoudig in te stellen met de Hunter MP tool en kan de sproeihoek eenvoudig aangepast worden.

Hoe werkt het?

Hieronder wordt een voorbeeld getoond hoe de sproeihoek eenvoudig kan worden aangepast. Dit kan zowel handmatig als met de MP tool.

MP tool arc adjustment

Hieronder wordt een voorbeeld getoond hoe de sproeiradius eenvoudig kan worden aangepast met de MP tool. De radius kan tot 25% gereduceerd worden.

MP tool radius adjustment

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X