Insteeksleutel 3/4″ buitendraad

8,01 Inclusief BTW

Insteeksleutel 3/4″ buitendraad

8,01 Inclusief BTW

Deze insteeksleutel in combinatie met een snelkoppelventiel, ook wel waterstopcontact genoemd, wordt gebruikt voor het aftappen van water.

Artikelnummer: 8717605029054 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Insteeksleutel 3/4″ buitendraad

Deze insteeksleutel 3/4″ buitendraad wordt gebruikt voor het aftappen van water.

 

Waar wordt een  insteeksleutel voor gebruikt?

Een snelkoppelventiel, ook wel waterstopcontact genoemd, wordt gebruikt voor het aftappen van water. In combinatie met een insteeksleutel kan er water afgetapt worden. Zodra u de insteeksleutel erin drukt geeft het ventiel gelijk water. Dit is handig om een haspel, sproeier of druppelslang op aan te sluiten.

Daarnaast is dit product vervaardigd uit polypropyleen. Polypropyleen, ook wel PP genoemd, is een materiaal met een hoge slagvastheid en een hoog temperatuurbereik. Bovendien is het materiaal licht van gewicht en heeft het een hoge chemische bestendigheid. Voeg daar de uitstekende mechanische eigenschappen aan toe en polypropyleen is één van de meest veelzijdige kunststoffen.

Bovendien is Polypropyleen de meest milieuvriendelijke kunststof! Daarnaast breekt PP niet af in de natuur en is het 100% recyclebaar. Daarnaast neemt het geen bacteriën op.

Specificaties insteeksleutel 3/4″ buitendraad:

  • De afmeting is: 3/4″ buitendraad
  • Het type is: IDS
  • Het materiaal is: PP
  • De kleur is: zwart, groen

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Insteeksleutel 3/4″ buitendraad” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.