Knie 90° 16×1/2″ buitendraad

Oorspronkelijke prijs was: €2,57.Huidige prijs is: €2,20. Inclusief BTW

Aanbieding!

Knie 90° 16×1/2″ buitendraad

Oorspronkelijke prijs was: €2,57.Huidige prijs is: €2,20. Inclusief BTW

Gebruik deze knie met buitendraad om direct een sproeier op aan te sluiten.

Artikelnummer: 8435102000412 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Knie 90° 16×1/2″ buitendraad

Deze van polypropyleen gemaakte knie 90° 16×1/2″ buitendraad wordt onder andere gebruikt voor het aansluiten van sproeiers op het leidingnetwerk. De zijde met de blauwe kap kan worden aangesloten op de tyleenleiding. De zijde met buitendraad kan in een sproeier worden gedraaid.

De juiste maat koppeling

Het is altijd belangrijk dat je de juiste koppeling voor jouw tuinberegening gebruikt. Er staat immers altijd druk op de waterleiding. Daarom hebben wij koppelingen op maat. Deze koppeling is leverbaar in verschillende maten.

Deze knie heeft de aansluitmaat 16×1/2″ buitendraad. Ben je op zoek naar een koppeling, maar zit deze niet in ons assortiment? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen naast het assortiment in onze webshop ook afwijkende maten leveren.

Waarom kiezen voor een knie 90° 16×1/2″ buitendraad van Mijn-Tuinberegening?

  • De koppeling is eenvoudig te installeren.
  • Het is een professioneel product.
  • Het product heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
  • Het product is ook onderhoudsvrij.

Waar worden tyleenkoppelingen voor gebruikt?

Om een sproeier te plaatsen zijn er een aantal verschillende materialen nodig. Vanuit het verdeelblok gaat men met een tyleenslang/tyleenleiding de grond in (ongeveer 50 cm diep) en gaat naar de plek waar de sproeier gewenst is. Hier wordt de tyleenleiding/tyleenslang onderbroken d.m.v. een t-stuk. Meestal wordt hier gekozen voor een koppeling waarbij 1 uitgang van dit t-stuk een binnendraad aansluiting heeft, zodat hier een swingjoint bovenop geplaatst kan worden. Bovenop de swingjoint plaatst men vervolgens de gewenste sproeier. De swingjoint zorgt voor flexibiliteit in de hoogte van de sproeier.

Vervolgens gaat men verder naar het volgende sproeipunt. Afhankelijk van het aantal sproeiers op de desbetreffende sproeigroep gebruik je nogmaals een t-stuk met binnendraad. De laatste sproeier op een sproeigroep wordt geplaatst met een knie met binnendraad, opvolgend met een swingjoint en vervolgens de sproeier.

Wanneer je kiest voor deze knie 90° 16×1/2″ buitendraad koppeling verloopt de aansluiting van de sproeier net wat anders. Op deze koppeling kan namelijk direct een sproeier worden aangesloten. Bij deze werkwijze is het belangrijk dat de sleuven voor het leidingwerk op alle sproeipunten even diep gegraven wordt. Indien dit niet het geval is, is dit later terug te zien in het ongelijk liggen van de sproeiers in het gazon.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook niet alleen graag bij het kiezen van het juiste product in jouw situatie. Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Merk

Cepex

Draadsoort

Buitendraad

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Knie 90° 16×1/2″ buitendraad” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.