Bronboring voor grondwater

bronboring

Bronboring voor grondwater

Wilt u grondwater gebruiken voor uw beregeningssysteem? Wij vertellen u waarom dit een verstandige keuze is!

Door de werk techniek van bronboring kunt u met het aanboren van grondwater gebruik maken van uw eigen watervoorziening voor uw tuinberegening. Grondwater is bij grote hoeveelheden dan ook vele malen goedkoper dan leidingwater en hierdoor bespaart u op uw waterrekening. Het is daarnaast ook ideaal als er geen leidingwater beschikbaar is, of als het meer water vraagt dan mogelijk is. Bronboring kan vrijwel in héél Nederland.

  • Goedkoper dan leidingwater
  • Altijd beschikbaar
  • Geschikt voor grote hoeveelheden aan water

 

In de onderstaande afbeelding is een bronboor machine te zien die wordt toegepast bij deze technieken.

grondboring

 

Bij het installeren van beregeningsystemen komt het regelmatig voor dat klanten kiezen voor het gebruiken van grondwater als waterbron, daarom is MijnTuinberegening ervaren met bronboringen.  In de onderstaand afbeelding is een goed voorbeeld te zien hoe het aftappen van grondwater er uit ziet.

uitleg

MijnTuinberegening is vanzelfsprekend ook gespecialiseerd in het plaatsen van beregeningssystemen. Zit u eraan te denken om uw tuin te voorzien van tuinberegening, dan helpen wij u graag bij het uitzoeken van het best passende beregeningssysteem voor uw tuin! Zie: Aanleg tuinberegening.

 

Heeft u meer vragen over bronboring voor grondwater of over tuinberegening, neem dan gerust contact met ons op.

Deel dit berichtGeef een reactie

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.