Kunststof kraanstuk voor 1″ bi.dr.

2,61 Inclusief BTW

Kunststof kraanstuk voor 1″ bi.dr.

2,61 Inclusief BTW

Een kunststof kraanstuk wordt gebruikt voor het aansluiten van een tuinslang op de (buiten)kraan.

Artikelnummer: 358028 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Kunststof kraanstuk voor 1″ bi.dr. 

Om een tuinslang op een (buiten)kraan aan te kunnen sluiten, wordt er gebruik gemaakt van een kraanstuk. De kunststof kraanstuk 1″ is voorzien van een binnendraad, waardoor deze op de meeste kranen gedraaid kan worden.

De andere zijde van deze koppeling is voorzien van een kop. Deze zijde van de koppeling kan op een tuinslang met slangkoppeling worden aangesloten.

Specificaties van de kunststof kraanstuk

  • Een kunststof kraanstuk dient voor slangkoppelingen
  • Kwalificatie: binnendraad
  • De kleur van het kraanstuk is: grijs
  • De diameter is: 1″

Waarom een systeem met leidingwater?

De afgelopen jaren hebben we veel last gehad van droge periodes. Daarnaast wordt men steeds bewuster over de klimaatverandering en zijn op zoek naar betaalbare duurzame oplossingen. Nu heeft niet iedereen een sloot in de achtertuin en men steeds vaker  voor een waterput of puntstuk. Dit is een goede oplossing voor beregening en een stuk goedkoper dan sproeien met leidingwater voor grotere tuinen.

Als je een klein huis hebt, kan je eenvoudig voor een handmatig of vol automatisch systeem kiezen, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een Hunter kraancomputer (met bluetooth) of een RainBird kraancomputer. Deze kraancomputers worden direct aangesloten via een kunststof kraanverbinding (Kunststof kraanstuk voor 1″ bi.dr.) op de buitenkraan. Vanaf daar kan er een leiding gelegd worden naar de sproeier.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kunststof kraanstuk voor 1″ bi.dr.” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.