Paardrijbak beregening

Paardrijbak beregening

Paardrijbak beregening met de installatie van Mijn-Tuinberegening.nl

Veel mensen zijn al bekend met het drainagesysteem in paardenbakken. Dit wordt tegenwoordig vaak gecombineerd met beregeningsinstallaties, zodat u verzekerd bent van een goede langdurige conditie van uw rijbak.

 

 

 

 

 

 

Waarom uw rijbak beregenen?

De weerinvloeden spelen hier een grote rol. De grote hoeveelheid stof bij droogte is erg benauwend en onplezierig om in te rijden. Wanneer de bovenlaag van de buitenrijbak verwaait loopt uw paard op een zware ondergrond. Dit verhoogt de kans op blessures bij het paard. Daarnaast is het rijden in een te natte rijbak ook niet prettig. Ondanks dat u (eventueel) een drainagesysteem heeft, houdt dit niet in dat deze al het overige water kan afvoeren.

 

Voordelen:

  • Blessures bij uw paard én uzelf voorkomen
  • De rijervaring verbeteren
  • Een droge en stoffige bodem voorkomen
  • Het vochtgehalte blijft altijd op peil dankzij onze beregeningsinstallaties

 

Door een op maat gemaakt beregeningssysteem zorgen wij ervoor dat de hele rijbak gelijkmatig blijven beregent op de tijd die u het beste uitkomt. Uiteraard is een beregeningsinstallatie van Mijn-Tuinberegening.nl zowel geautomatiseerd als handbediend leverbaar. Wilt u meer weten over paardrijbak beregening, neem gerust contact met ons op. U kunt ook een vrijblijvend en gratis sproeiplan aanvragen bij ons.

Deel dit berichtGeef een reactie

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.