Pop-up gazon sproeiers in de tuin

Hunter PGP-ADJ gazonsproeier met rode nozzle

Pop-up gazon sproeiers in de tuin

Wij willen onze klanten graag voorzien van kwalitatief goede pop-up gazon sproeiers in de tuin, waardoor wij ervoor kiezen om de volgende A+ merken aan te bieden; Hunter en RainBird.

Een automatisch beregeningssysteem is een verbeteringsproject wat de moeite waard is om de overwegen. Het helpt niet alleen bij het helpen van een mooie, gezonde tuin waar je met familie en vrienden van kan genieten, maar ook voor efficiënt watergebruik en kostenbesparing. Bij een goed geplaatst en onderhouden systeem wordt er jaarlijks tot 30% water bespaard. Pop-up gazon sproeiers zijn één van de beste investeringen die er rondom de woning gemaakt kan worden. Er is geen eenvoudigere manier om waarde toe te voegen aan de woning, terwijl er tijd- en geld wordt bespaard.

Uiteraard zijn er meerdere factoren bij een beregenings-systeem dan alleen sproeiers. Het sproeiplan en de installatie zijn kritische factoren voor het correct functioneren en duurzaamheid van een systeem. Wij maken sproeiplannen op maat voor uw tuin op basis van een duidelijke tuintekening. Deze tuintekening moet voorzien zijn van afmetingen, verschillende oppervlakte aanduidingen (terras, gras, borders, etc.) en verschillende beplanting (inclusief de hoogte van de beplanting). Zo berekenen wij bijvoorbeeld de capaciteit van de sproeidiameter op de verschillende groepen. Hierdoor is de watercapaciteit over het gehele systeem hetzelfde en uw gehele tuin van water wordt voorzien.

Uiteraard kunt u via ons E-book terugvinden hoe dit in zijn werk gaat en als u zelf handig bent dan is het mogelijk om het beregeningssysteem zelf aan te leggen.

 

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Deel dit berichtGeef een reactie

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.