Beregeningscomputers met WiFi

Rainbird ESP sproeicomputer

Veel mensen kiezen voor een beregeningscomputers met WiFi. Niet alleen is het eenvoudig te installeren, maar u kunt overal waar u WiFi hebt de sproeiprogramma’s naar wens aanpassen. Bent u niet thuis en wilt u het standaard ingestelde sproeiprogramma aanpassen? Dan kunt u via een tablet, smartphone of webbrowser overal ter wereld inloggen om eventuele gewenste aanpassingen te maken.

De Hunter Hydrawise serie beschikt over een ‘slimme beregening’ functie en zorgt dat de lokale weerberichten automatisch worden ingelezen via het dichtstbijzijnde weerstation. Je zorgt dat er op het juiste moment wordt gesproeid. Je sproeiprogramma wordt bij veel regenval uitgesteld en je bespaard hiermee zelfs water.

Ook Rainbird heeft een WiFi aangestuurde beregeningscomputer. Deze Rainbird ESP-RZX serie heeft de mogelijk voor 4, 6 of 8 sproeigroepen. Deze computer wordt WiFi-Ready geleverd en moet uitgebreid worden met de LNK WiFi module. Deze module is eenvoudig te installeren en te bedienen via meerdere smartphone toestellen. Ook deze sproeicomputer heeft de gratis mogelijkheid om gegevens van weerstations te downloaden en implementeren in sproeiprogramma’s.

Je kunt deze aanpassingen ook met een melding op je telefoon bekend laten maken. Deze functie kan een waterbesparing tot 30% opleveren!

Naast een enorme waterbesparing en kostenbesparing zijn er nog meer voordelen aan een automatisch beregeningssysteem. Je hebt hierbij namelijk niet te maken met abonnementskosten en je kunt met meer dan 1 telefoon je beregeningssysteem bedienen. Je kunt simpel een uitnodiging per e-mail sturen, zodat deze persoon ook toegang krijgt.

Bekijk alle voordelen van elk product op de desbetreffende product pagina. Mochten er nog vragen zijn dan staan wij voor u klaar!

 

indoor computerBeregeningscomputer

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit berichtGeef een reactie

X